Ponovno otvaranje mrežnog portala WIFI4EU!

U petak, 19. listopada,  ponovno je otvoren mrežni portal „WIFI4EU“.  Do sada registrirani korisnici (jedinice lokalne samouprave i dobavljači Wi-Fi opreme) ne moraju ponavljati proces registracije.

Ostali zainteresirani dionici koji se do sada nisu registrirali, mogu se do objave poziva i dalje registrirati na portalu WIFI4EU.

Napominjemo kako je uz samu registraciju na portal, u svom korisničkom profilu, potrebno priložiti i sljedeće dokumente:
  •        Odluku o imenovanju ovlaštene osobe (načelnika/ce ili gradonačelnika/ce),
  •        presliku osobne iskaznice ovlaštene osobe.
te ukoliko će kao kontakt osoba biti navedena osoba koja nije ovlaštena osoba,
  •         Odluku ovlaštene osobe o imenovanju kontakt osobe,
  •         presliku osobne iskaznice navedene kontakt osobe.
Ovim putem, pozivamo sve registrirane korisnike iz Republike Hrvatske da provjere jesu li priložili sve potrebne dokumente, odnosno dovršili proces registracije,
kako bi izbjegli situaciju u kojoj neće moći sudjelovati u natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava zbog nepotpune registracije.

Novi portal također uvodi opciju putem koje je moguća interakcija između registriranih jedinica lokalne samouprave kao i dobavljača Wi-Fi opreme, a sve sa ciljem poticanja međusobne razmjene iskustva, informacija i dosadašnjih uspješnih postignuća u sličnim projektima ili poslovima.


Datum sljedećeg poziva za prijavu na natječaj, biti će objavljen naknadno.